حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری سفیر افلاک هستید؟
۶۲هزار تُن محصولات کشاورزی در لرستان خریداری شد
مدیرکل تعاون روستایی لرستان:

۶۲هزار تُن محصولات کشاورزی در لرستان خریداری شد

مدیرکل تعاون روستایی لرستان گفت: تاکنون بیش از ۶۲ هزار تُن محصولات کشاورزی در لرستان خرید تضمینی شده است.

غلامعلی فتحی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» با اشاره به خرید تضمینی محصولات کشاورزی، اظهار داشت: از ابتدای فصل برداشت محصولات کشاورزی تاکنون ۶۲ هزار و ۷۷۲ تُن محصولات کشاورزی شامل کلزا، کاملینا و گندم از کشاورزان خریداری شده است که ادامه خردید تضمینی این محصولات تا شهریورماه ادامه دارد.

وی افزود: در این مدت بیش از ۶۰ هزار تُن گندم، یک هزار و ۸۰۷ تن کلزا و ۳۳۵ تُن کاملینا از کشاورزان لرستانی خریداری شده که در پلدختر، خرید تضمینی پایان‌یافته ولی در مابقی شهرستان‌ها این کار در حال انجام است.

مدیرکل تعاون روستایی لرستان با اشاره به پرداخت هزینه خرید محصولات کشاورزی، تصریح کرد: پرداخت طلب گندم‌کاران توسط جهاد کشاورزی انجام می‌شود ولی خرید تضمینی دانه‌های روغنی توسط تعاون روستایی صورت می‌گیرد که یک هفته پس از تحویل محصول، هزینه آن‌ها پرداخت می‌شود.

فتحی بیان کرد: سامانه ساتراب برای پرداخت طلب کشاورزان طراحی شده و کشاورزانی که کلزا و سایر دانه‌های روغنی را تحویل دهند، پس از اینکه اطلاعات موردنیاز را در این سامانه ثبت کردند، طلب آن‌ها پرداخت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۳۰ مرکز خرید گندم و دانه‌های روغنی در لرستان مشغول خرید محصولات کشاورزی از کشاورزان هستند که امسال به دلیل شرایط بارندگی، میزان تولید روند رو به افزایشی داشته است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!