حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری سفیر افلاک هستید؟
۵ واحد صنعتی راکد در لرستان احیا شد
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان:

۵ واحد صنعتی راکد در لرستان احیا شد

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: پنج واحد صنعتی راکد در شهرک‌های صنعتی لرستان احیا شده که زمینه اشتغال تعدادی از کارگران را فراهم کرده است.

فرزاد محمدی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» با اشاره به احیای واحدهای تولیدی راکد در شهرک‌های صنعتی لرستان، اظهار داشت: رویکرد شرکت شهرک‌های صنعتی استان این است که بتوانیم واحدهای راکد را که از چرخه تولید خارج شدند را با رفع موانع و مشکلات، دوباره به چرخه تولید برگردانیم که در همین راستا امسال پنج واحد تولیدی در لرستان احیا گردید.

وی افزود: سال گذشته ۱۳ واحد تولیدی در شهرک‌های صنعتی احیا شدند که با احیای این واحدها، زمینه اشتغال برای ۹۰ نفر فراهم شد و امسال هم برنامه‌ریزی شده که بتوانیم تا پایان سال واحدهای دیگری را احیا کنیم.

 مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان با اشاره به اینکه بیش از ۵۰۰ واحد تولیدی در شهرک‌های صنعتی فعالیت دارند، تصریح کرد: این واحدها در حوزه‌های مختلف فعال هستند و به دلیل اینکه واحدهای تولیدی کوچک، زودبازده هستند، لازم است که توجه بیشتری به این بخش شود تا بتوانیم تولید را در این حوزه رونق دهیم.

محمدی عنوان کرد: یکی از مشکلات اصلی، واحدهایی است که راکد هستند و سرمایه‌های آن‌ها بلاتکلیف مانده است، بر همین اساس در جلسات و ستاد تسهیل این واحدها بررسی می‌شوند تا با رفع موانع و مشکلات و همچنین حمایت لازم بتوانیم آن‌ها را بر ریل تولید قرار دهیم.

وی یادآور شد: از دیگر برنامه‌های مهم شهرک‌های صنعتی این است که اراضی موردنیاز تملک شود تا در اختيار واحدهای صنعتی قرار گیرد که امسال حدود ۵۰ هکتار تملک شده و برخی از واحدها، طرح توسعه را در برنامه دارند که این برنامه نقش مهمی در رونق تولید دارند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!