حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری سفیر افلاک هستید؟
۳۵هزار تُن محصولات کشاورزی در لرستان خریداری شد
مدیرکل تعاون روستایی لرستان:

۳۵هزار تُن محصولات کشاورزی در لرستان خریداری شد

مدیرکل تعاون روستایی لرستان گفت: از ابتدای فصل برداشت محصولات کشاورزی تاکنون بیش از ۳۵ هزار تُن محصول در لرستان به‌صورت تضمینی خریداری شده است.

غلامعلی فتحی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» با اشاره به خرید تضمینی محصولات کشاورزی در لرستان، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین کارهای تعاون روستایی، خرید محصولات کشاورزی است که هر ساله باهدف حمايت از کشاورزان، برخی از محصولات باقیمت مناسب خریداری می‌شود که در سال جاری نیز تاکنون ۳۵ هزار و ۴۰۰ تن محصولات کشاورزی شامل گندم، کلزا و کاملینا از کشاورزان خریداری شده است.

وی افزود: از ابتدای فصل برداشت محصولات کشاورزی تاکنون ۳۵ هزار تن گندم، ۵۲۲ تن کلزا و ۱۹۹ تن کاملینا از کشاورزان خریداری شده که در این راستا ۱۰ مرکز برای خرید دانه‌های روغنی و ۲۲ مرکز هم برای خرید گندم فعال شده که با نظارت‌ مستمر بازرسان، خرید تضمینی در حال انجام است‌ و تا فصل برداشت محصولات کشاورزی فعال هستند.

مدیرکل تعاون روستایی لرستان تصریح کرد: امسال پیش‌بینی می‌شود بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ تن دانه روغنی کلزا خریداری شود که قیمت هر کیلو ۱۱۰ هزار تومان تعیین شده که بیشترین تولید این محصول مربوط به شهرستان سلسله‌ است.

فتحی بیان کرد: تلاش شده تا کشاورزان پس از تحویل محصولات کشاورزی بتوانند در کمترین زمان، هزینه دسترنج خود را تحویل بگیرند که این مهم در دستور کار قرار دارد و در تولید محصولات کشاورزی، حمایت از کشاورزان نقش مهمی در ارتقا و افزایش تولید دارد.

وی یادآور شد: تعاون روستایی در کنار خرید گندم و کلزا، در برخی از سال‌ها محصولاتی مانند سیب‌های تولیدی را خریداری می‌کند که باقیمت مناسب از کشاورزان خریداری می‌شود و جلوگیری از ضرر کشاورزان مدنظر این سازمان قرار دارد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!