نبض تپنده سلامت در لرستان؛
۵۰ هزار نفر خدمات درمانی دریافت کردند
در یک ماه گذشته حدود ۵۰ هزار نفر به مراکز بهداشتی و درمانی لرستان مراجعه کرده و خدمات درمانی دریافت کردند؛ خدماتی که با تلاش مستمر کادر درمان به بیماران و مجروحان ارائه شده است.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، در پی حوادث اخیر و افزایش مراجعات به مراکز درمانی، کادر پزشکی و درمانی لرستان با بسیج امکانات و حضور مستمر در بیمارستانها و مراکز بهداشتی، روند ارائه خدمات به بیماران و مجروحان را بدون وقفه ادامه دادهاند.
مراکز درمانی استان در این مدت با بهکارگیری ظرفیت پزشکان، پرستاران و متخصصان تلاش کردهاند خدمات موردنیاز شهروندان و مجروحان را در کوتاهترین زمان ممکن ارائه دهند تا روند درمان و رسیدگی به بیماران باکیفیت مناسب دنبال شود.
سید سعید شاهرخی استاندار لرستان در جریان بازدید از بیمارستانها و مراکز درمانی استان از ارائه خدمات مطلوب به مجروحان حوادث اخیر و شهروندان در مراکز درمانی استان خبر داد و اظهار داشت: طی یک ماه گذشته بیش از ۵۰ هزار نفر به مراکز بهداشتی و درمانی لرستان مراجعه کردهاند.
وی افزود: کادر درمان، پزشکان و متخصصان با تلاش شبانهروزی و روحیهای بالا در حال ارائه خدمات درمانی به مردم و مجروحان هستند و روند خدمترسانی در این مراکز رضایتبخش است.
استاندار لرستان با اشاره به حوادث اخیر و مجروح شدن تعدادی از شهروندان عنوان کرد: در پی حملات انجامشده به استان، تعدادی از مجروحان برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستانها و مراکز درمانی مراجعه کردند که خوشبختانه خدمات لازم از سوی کادر درمان به آنها ارائه شده است.
وی همچنین ضمن قدردانی از تلاشهای کادر درمان، در این بازدید از بیماران و مجروحان بستری در مراکز درمانی عیادت کرد.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!