حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری سفیر افلاک هستید؟
نهضت درختکاری در لرستان جان تازه می‌گیرد
معاون اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان:

نهضت درختکاری در لرستان جان تازه می‌گیرد

معاون اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: تاکنون بیش از ۲۲ میلیون نهال در استان کاشته شده و قرار است تا پایان سال ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار نهال و بذر دیگر در مراتع و جنگل‌های لرستان کاشته شود.

احسان سهرابی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» با اشاره به کاشت نهال در لرستان، اظهار داشت: در راستای توسعه فضای سبز و نهال‌کاری، برنامه کاشت درخت‌کاری در کل کشور در دستور کار قرار گرفت که سهم لرستان ۳۰ میلیون کاشت نهال بود که تاکنون بیش از ۲۲ میلیون نهال کاشته شده و ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار نهال و بذر نیز تا پایان سال در مراتع و جنگل‌های لرستان کاشته می‌شود.

وی افزود: ۷۰ درصد تولید نهال توسط بخش خصوصی و ۳۰ درصد هم توسط بخش دولتی انجام شده که عملیات چاله‌کنی و جانمایی در حال انجام است و پس از چند بارندگی که زمین شرایط لازم برای کاشت داشته باشد، عملیات کاشت انجام می‌شود، البته هم‌اکنون در برخی از مناطق استان کاشت نهال و بذر آغاز شده ولی از چند روز آینده کاشت نهال بیشتر می‌شود.

معاون اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان تصریح کرد: این برنامه با استفاده از ظرفیت دستگاه‌ها و با مشارکت مردم آغاز شده که خوشبختانه مردم استان لرستان همکاری خوبی در این طرح داشته و در مناسبت‌ها و برنامه‌های طول سال، برای کاشت نهال همکاری کردند.

سهرابی بیان کرد: عملیات کاشت نهال از اواخر آبان آغاز و تا اسفندماه ادامه دارد و در تلاش هستیم تا بتوانیم بعد از مراحل کاشت نهال، اقداماتی را برای نگهداری نهال‌ها انجام دهیم تا این برنامه با موفقیت به ثمر برسد و این‌گونه شاهد توسعه فضای سبز در استان باشیم.

وی یادآور شد: امسال چهارمین سال اجرای طرح کاشت مردمی نهال است که بخش زیادی از نهال‌ها و بذرهایی که طی این سال‌ها تولید شدند، توسط بخش خصوصی انجام شد و باتوجه‌به اینکه فقط تعدادی از شهرستان‌های استان نهالستان دارند، در تلاش هستیم تا بتوانیم نهالستان‌های دولتی را در همه شهرستان‌ها ایجاد کنیم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!