حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری سفیر افلاک هستید؟
افتتاح ۲۴ اتاق سلامت و بهداشت در مدارس
با حضور معاون وزیر آموزش‌وپرورش صورت گرفت؛

افتتاح ۲۴ اتاق سلامت و بهداشت در مدارس

طی مراسمی با حضور معاون وزیر آموزش‌وپرورش، ۲۴ اتاق سلامت و بهداشت در مدارس لرستان به‌صورت ویدئوکنفرانس افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» به نقل از روابط‌عمومی آموزش‌وپرورش لرستان، ظهر امروز طی مراسمی یک هزار و ۱۲ اتاق سلامت و بهداشت در مدارس کشور به‌صورت ویدئوکنفرانس افتتاح شد که از این تعداد ۲۴ اتاق سلامت و بهداشت مربوط به لرستان بود.

محمد جعفری، معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش‌وپرورش در مراسم افتتاح این پروژه‌ها که در سالن کنفرانس اداره کل آموزش‌وپرورش لرستان برگزار شد، اظهار داشت: ارائه خدمات سلامت‌محور یکی از مهم‌ترین برنامه‌ها در آموزش‌وپرورش است که در همین راستا برای گسترش خدمات در حوزه سلامت و بهداشت، امروز بیش از یک هزار اتاق سلامت و بهداشت افتتاح شد که این مهم نقش اساسی در سلامت دانش‌آموزان دارد.

وی افزود: سلامت دانش‌آموزان در کنار تحصیل و آموزش، موضوع مهمی است که موردتوجه قرار دارد و براین‌اساس تلاش می‌شود زیرساخت‌های موردنیاز برای تحقق مسئله سلامت دانش‌آموزان فراهم شود.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش‌وپرورش توسعه فضاهای ورزشی را در مدارس امری ضروری برشمرد و تصریح کرد: سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ پروژه ورزشی که اغلب آن‌ها زمین چمن مصنوعی بود، در مدارس افتتاح شد که سبب شد فضای ورزشی در اختیار دانش‌آموزان قرار گیرد و بتوانند بر اساس علاقه خود در رشته ورزشی فعالیت نمایند.

جعفری بیان کرد: حدود ۴ هزار سفیر سلامت در مدارس فعالیت دارند که هر کدام در پیشبرد اهداف سلامت در مدارس رسالت خود را به‌خوبی انجام می‌دهند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!