حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری سفیر افلاک هستید؟
موکب شهدای ورزشکار در بروجرد برپا شد
رئیس اداره ورزش و جوانان بروجرد:

موکب شهدای ورزشکار در بروجرد برپا شد

رئیس اداره ورزش و جوانان بروجرد گفت: در راستای تجلیل از مقام شامخ پنج شهید ورزشکار بروجردی که در جنگ تحمیلی اخیر به شهادت رسیدند، موکب شهدای ورزشکار برپا شده است.

احد قاسمی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» با اشاره به شهدای ورزشکار بروجردی، اظهار داشت: در جنگ تحمیلی اخیر پنج نفر از ورزشکاران بروجرد به درجه شهادت نائل آمدند و باتوجه‌به تجمعات شبانه مردم، در مسیر راهپیمایی، موکب شهدای ورزشکار برپا شده است.

وی افزود: از شهرستان بروجرد شهیدان امیرعلی چراغی، امیر یاراحمدی، ابوالفضل مقدسی، مجید خدادادی و رضا لطفی، به شهادت رسیدند که از بین ۹ ورزشکار لرستانی که در این جنگ به شهادت رسیدند، بیشترین شهدای ورزشکار مربوط به بروجرد است.

رئیس اداره ورزش و جوانان بروجرد تصریح کرد: این ورزشکاران در رشته‌های فوتبال، شنا، بدمینتون و رزمی فعالیت داشتند که با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان و جمعی از مسئولان از خانواده‌های این شهدا سرکشی صورت گرفت.

قاسمی بیان کرد: شهدای ورزشکار نه فقط در رشته ورزشی، بلکه در دفاع از وطن، قهرمانان اصلی و واقعی هستند که هر شب شاهد هستیم جامعه ورزشی با حضور در خیابان و همگام با مردم برای دفاع از وطن حضور دارند.

وی با اشاره به اینکه برخی از سالن‌های ورزشی بروجرد بر اثر حملات اخیر دچار آسیب شدند، یادآور شد: تعدادی از سالن‌های ورزشی بروجرد بر اثر این حملات تخریب شده است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!