حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری سفیر افلاک هستید؟
بارش برف راه ۲۸۰ روستای لرستان را بست
مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان:

بارش برف راه ۲۸۰ روستای لرستان را بست

مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان گفت: بارش برف راه ارتباطی ۲۸۰ روستای لرستان را بست و تلاش برای بازگشایی این مسیرها در حال انجام است.

مهدی پازوکی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» اظهار داشت: در حال حاضر راه ارتباطی ۲۸۰ روستای استان لرستان در شهرستان‌های دلفان، بروجرد، الیگودرز و خرم‌آباد به علت بارش سنگین برف مسدود است که بازگشایی این راه‌ها در حال انجام است.

وی افزود: در شهرستان دلفان راه ارتباطی ۸۰ روستا، بروجرد ۶۰ روستا، الیگودرز ۱۲۰ روستا و بخش بیرانوند شهرستان خرم‌آباد راه ۲۰ روستا بسته است که برف‌روبی توسط راهداری و عوامل دیگر در حال انجام است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان تصریح کرد: بر اثر بارش سنگین برف، برق شهر ونایی در شهرستان بروجرد قطع شده که اقدامات لازم توسط نیروهای شرکت برق برای اتصال برق در حال انجام است.

پازوکی بیان کرد: همچنین گردنه‌های سیرم در بخش پاپی شهرستان خرم‌آباد، گله‌بادوش و فرسش در شهرستان الیگودرز مسدود هستند ولی در سایر راه‌ها مشکلی وجود ندارد.

وی یادآور شد: سامانه بارشی از روز گذشته فعال شده و بارش‌ها به‌صورت برف‌وباران ادامه دارد که بر اثر بارش برف، مدارس مقطع ابتدایی در برخی از روستاهای لرستان تعطیل شده است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!