حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری سفیر افلاک هستید؟
هدف دشمن در جنگ اقتصادی کاهش تاب‌آوری است
امام‌جمعه بروجرد:

هدف دشمن در جنگ اقتصادی کاهش تاب‌آوری است

امام‌جمعه بروجرد گفت: هدف دشمن در جنگ اقتصادی کاهش تاب‌آوری و ایجاد یاس و ناامیدی در بین مردم است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید علی حسینی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه بروجرد، اظهار داشت: شیطان بزرگ و همدستانش در همه میدان‌هایی که برنامه‌ریزی کرده بودند با شکست مواجه شدند لذا بعد از شکستی که در جنگ نظامی خوردند، به دنبال این هستند با جنگ اقتصادی بتوانند تاب‌آوری مردم را کاهش دهند.

وی افزود: همواره دشمن به دنبال ایجاد یاس و ناامیدی در بین مردم بوده و این بار هم در جنگ اقتصادی امید دارد از این طریق مردم را ناامید کند ولی ملت مقاوم و مقتدر ایران، در این جنگ اقتصادی نیز دشمن را با شکست مواجه می‌کنند.

امام‌جمعه بروجرد با اشاره به‌ضرورت توجه بیشتر به معیشت مردم، تصریح کرد: لازم است در این شرایط دولت توجه بیشتری به معیشت مردم داشته باشد و با نظارت بر بازار بتواند بخشی از مشکلات را حل کند.

حسینی عنوان کرد: مردم هم لازم است همچنان صرفه‌جویی در همه حوزه‌ها را مدنظر داشته باشند که ماحصل این برنامه‌ها منجر به شکست توطئه اقتصادی دشمن خواهد شد.

وی یادآور شد: طی سال‌های اخیر همه توطئه‌ها و ترفندهای دشمن در بسیاری از عرصه‌ها در کشورهای مختلف از جمله ایران با شکست مواجه شده که همه این‌ها نشان‌دهنده انزوا و نابودی شیطان بزرگ است.

خطیب جمعه بروجرد عنوان کرد: تاریخ این سرزمین نشان می‌دهد که همواره قهرمانان و اسطوره‌هایی در برابر دشمن ایستادند که هر کدام الگویی برای نسل جوان هستند که نمونه آن رئیس‌علی دلواری است که در مبارزه با دشمن جان خود را فدا کرد.

حسینی با اشاره به‌ضرورت امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در جامعه، گفت: این مهم یکی از واجبات است که باید همه به آن عمل کنند که تذکر با زبان نرم می‌تواند اثرگذاری بسیار بالایی داشته باشد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!