حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری سفیر افلاک هستید؟
فیلم؛

مردم خواستار اشد مجازات برای ظریف شدند

ملت ایران، با عزمی راسخ و ایمانی جاودان، انزجار عمیق خود را نسبت به خائنان و وطن‌فروشان اعلام می‌دارند و از قوه قضائیه مقتدر اجرای اشد مجازات برای این عناصر خودفروخته را با قاطعیتی بی‌بدیل، مطالبه می‌نمایند.

به گزارش خبرنگار گروه چندرسانه‌ای پایگاه خبری تحلیلی سفیرافلاک، در شرایطی که آمریکا در منطقه با شکست راهبردی و بن‌بست مواجه است و با تمام توان در تلاش است تا با ابزارهای مختلف، از جمله جنگ روانی و رسانه‌ای، اراده ملت ایران را خدشه‌دار سازد، حفظ اقتدار ملی و انسجام داخلی امری حیاتی است. انتشار مطالبی که خوراک تبلیغاتی برای رسانه‌های معاند فراهم می‌آورد و فضایی از ناامیدی و تسلیم را القا می‌کند، در تضاد آشکار با منافع ملی و تلاش‌های بی‌وقفه ملت ایران برای حفظ استقلال و عزت خود قرار دارد.

ملت سرافراز ایران، با اتکا به هدایت‌های رهبری و درک عمیق از توطئه‌های دشمن، همواره بر اتحاد و همبستگی خود در برابر هرگونه تهدید و فشاری تأکید ورزیده است.

مطالبه اشد مجازات برای مسببان القای ضعف و تسلیم

با عنایت به‌مراتب فوق و باتوجه‌به پیامدهای نگران‌کننده انتشار مطالبی که موجب القای ضعف، تزلزل و تسلیم در برابر دشمن عنود می‌گردد، افکار عمومی خواستار برخورد قاطع و اشد مجازات قانونی برای مسببان این‌گونه القائات بی‌اساس (ظریف) از سوی قوه محترم قضائیه می‌باشند. این مطالبه، نه‌تنها پاسخی به نقض آشکار امنیت روانی و منافع ملی است، بلکه به‌عنوان یک اصل بازدارنده، مانع از تکرار چنین اقداماتی در آینده خواهد شد.

دستگاه قضا با ورود قاطعانه به این پرونده، می‌تواند بار دیگر بر عزم راسخ نظام در دفاع از ارزش‌های انقلاب و ملت، تأکید نماید.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!