حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/09/21 شمسی | 2024/12/11 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
سی‌وششمین جشنواره تئاتر لرستان به ایستگاه آخر رسید

سی‌وششمین جشنواره تئاتر لرستان به ایستگاه آخر رسید

آئین اختتامیه سی‌وششمین جشنواره تئاتر لرستان در تالار شهید آوینی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، آئین اختتامیه سی‌وششمین جشنواره تئاتر لرستان عصر امروز با حضور حمید نیلی، مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، هادی هاشمی‌نیا، نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی و جمعی از هنرمندان لرستانی در تالار شهید آوینی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان برگزار شد.

 

آموزش حلقه مفقوده تئاتر است

حمید نیلی، مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این مراسم اظهار داشت: هنر تئاتر فرهنگ‌ساز است و همه ما باید برای اعتلای این هنر تلاش کنیم.

وی با اشاره به اینکه جای آموزش به عنوان یک حلقه مفقوده در عرصه تئاتر خالی است، افزود: اداره کل هنرهای نمایشی به عنوان متولی این امر بر خود وظیفه می‌داند که در عرصه آموزش و برگزاری کارگاه‌های آموزشی به هنرمندان این عرصه کمک کند.

مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: امیدوارم که در دوره جدید اداره کل هنرهای نمایشی بتوانیم آموزش را حمایت کنیم و سال بعد با توجه به برگزاری کارگاه‌های ایده تا اجرا کارهایی که در حوزه نمایشی ارائه می‌شوند کم نقص‌تر، جذاب‌تر و پرمحتوا‌تر باشند.

وی با اشاره به اینکه حوزه تئاتر به حمایت جدی بخش خصوصی نیاز دارد، بیان کرد: امیدواریم سال‌های آینده با اتفاقاتی که در حوزه تئاتر رخ می‌دهد بتوانیم جشنواره‌های پر رونقی را داشته باشیم.

 

۱۵ اثر در بخش خیابانی و صحنه‌ای پذیرفته شد

در بخش دیگری از این مراسم اعظم روانشاد مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، اظهار داشت: جشنواره‌های فجر در کل کشور با همه مشکلات اعتباری، این حسن خوب را دارند که در آن‌ها شاهد بروز و ظهور استعدادهای درخشان این مرز و بوم هستیم.

وی افزود: این دوره از جشنواره نسبت به دوره‌های قبل از ویژگی‌های خوبی برخوردار بود که از آن‌ها می‌توان به واگذاری کار به اهل فن و هنر و مؤسسه هنرهای نمایشی اشاره کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان عنوان کرد: استحکام، صمیمیت و همدلی در این جشنواره زبانزد بود و این همدلی از نتایج جشنواره ارزشمندتر است.

وی با اشاره به استقبال خوب مردم از نمایش‌ها، بیان کرد: در این دوره یاد شهدای مقاومت، غزه و فلسطین گرامی داشته شد و برخی از هنرمندان کارهایی را با این موضوعات داشتند.

روانشاد گفت: از ۲۳ گروه نمایشی شرکت‌کننده در این جشنواره ۶ اثر در بخش خیابانی و ۹ اثر در بخش صحنه‌ای پذیرفته شدند.

وی تصریح کرد: امسال برای نخستین‌بار با حمایت قرارگاه شهید آوینی ۳۵ اثر نمایشی در استان لرستان اجرا شد.

 

آثار هنرمند ماندگار است

هادی هاشمی نیا، نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم اظهار داشت: سیاست‌مداران گاهی اوقات از وجود هنرمندان برای پیشبرد کار خودشان بهره می‌گیرند ولی می‌بینیم بعد از آن، این هنرمندان هستند که از حمایت آن‌ها یا کم بهره یا بی‌بهره‌اند بنابراین می‌طلبد دستگاه‌های اجرایی و آن‌هایی که می‌توانند به موقع از هنرمندان حمایت کنند.

وی افزود: هنرمندان می‌توانند نقش‌آفرینی، روشنگری و خط و مشی جدیدی را در جامعه ترسیم کنند و اگر از آن‌ها حمایت شود جامعه تغییر می‌کند.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: جامعه نیاز به نشاط، سرزندگی و پویایی دارد، هنرمندان جامعه را از خاموشی بیرون می‌آورند که نیاز به حمایت دارند و حمایت‌گر آن‌ها افرادی هستند که در مناصب دولتی قرار دارند.

وی بیان کرد: آثاری که یک هنرمند خلق می‌کند برای ادوار و نسل‌های بعدی ماندگار است، با روش فرهنگی در دوران متمادی می‌توانیم فرهنگی در خور شأن خودمان بسازیم بنابراین نیاز است از هنرمندان حمایت شود.

در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی از برگزیدگان این جشنواره تقدیر به عمل آمد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر