حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری سفیر افلاک هستید؟
مردم لرستان در دفاع از ایران سنگ‌تمام گذاشتند
رئیس گروه مشاوران فرمانده سپاه پاسداران:

مردم لرستان در دفاع از ایران سنگ‌تمام گذاشتند

رئیس گروه مشاوران فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: مردم لرستان در روزهای سرنوشت‌ساز، داوطلبانه برای کمک به رزمندگان وارد میدان شدند و در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی نقش‌آفرینی کردند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه تحلیلی «سفیرافلاک»، سردار علی فدوی صبح امروز در رزمایش سراسری جانفدا لرستان که در خیابان انقلاب خرم‌آباد در حال برگزاری است، اظهار داشت: نهضت اسلامی ایران از سال ۱۳۴۲ توسط حضرت امام خمینی (ره) روندی را آغاز کرد که با پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل جمهوری اسلامی به بار نشست؛ مسیری که از همان روزهای نخست، خشم «شیطان بزرگ» را برانگیخت، چرا که آمریکا دریافت این انقلاب بساط استکباری‌اش را در هم می‌پیچد.

وی افزود: بر همین اساس، دشمنی مسلحانه با نظام اسلامی از همان روز اول پیروزی و از مناطق مرزی همچون کردستان توسط عوامل استکبار کلید خورد و با به‌کارگیری تمامی عوامل ادامه یافت تا جایی که در نهایت، خودِ دشمن به طور مستقیم به میدان مقابله با انقلاب اسلامی آمد.

رئیس گروه مشاوران فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عنوان کرد: تحلیل این رویارویی نشان می‌دهد که طراحان و محاسبات شیطان بزرگ، یک سری اصول اساسی را در محاسبات خود لحاظ نمی‌کنند و از درک آن‌ها عاجزند. در معادلات مادی آمریکا، جایگاه خداوند متعال، پیامبر اسلام (ص)، ائمه اطهار (ع) و نقش بی‌بدیل «شهید» جایی ندارد؛ درحالی‌که این مؤلفه‌ها نقش اساسی را در میدان نبرد ایفا می‌کنند.

وی بیان کرد: پروردگار متعال، پیامبر اسلام (ص)، ائمه اطهار و شهدا همگی وعده یاری جبهه حق را داده‌اند و این حقیقت، بار دیگر در جریان دفاع مقدس دوم بیش از گذشته جلوه‌گر و متجلی شد.

سردار فدوی گفت: استکبار جهانی با تمامی توان به انقلاب اسلامی تاخت و همه عوامل خود را به میدان آورد تا جنگی بسیار سخت را رقم بزند؛ اما پیروز نهایی این میدان، ملت ایران بود که مردانه پای‌کار ایستاد.

وی تصریح کرد: خداوند اراده کرده است تا قدرت ایران، انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت را در رأس تمام قدرت‌های عالم قرار دهد تا جهانیان بفهمند ابرقدرت اصلی کیست. برای درک این حقیقت، لازم بود ابرقدرت مادی دنیا یعنی «شیطان بزرگ» به جنگ انقلاب بیاید و شکست بخورد.

رئیس گروه مشاوران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: برای رسیدن به این جایگاه رفیع و اراده الهی، باید هزینه‌های بزرگی پرداخت می‌شد. ما اماممان را شهید دادیم؛ سال‌های طولانی دیدیم که چهره‌هایی همچون امام (ره) با یاد شهدا اشک در چشمانشان حلقه می‌زد و آرزوی شهادت داشتند. فرماندهان ارشد سپاه، شهدای نام‌آور و رؤسای ستاد کل قرارگاه خاتم (ص) نیز همگی درحالی‌که به تکلیف خود عمل می‌کردند، عاشقانه آرزوی شهادت داشتند و به این فیض عظیم نائل شدند. این هزینه‌ها داده شد تا اسلام باقی بماند و همه بفهمند ابرقدرت اصلی کیست؛ مردمی که آماده بودند و هستند تا برای ارتقای اسلام جان‌فشانی کنند و این روند همچنان ادامه دارد.

وی گفت: در خباثت و شرارت «شیطان بزرگ» آمریکا هیچ شکی نیست؛ اساس کار آن‌ها بر شرارت استوار است و جز این انتظاری از آن‌ها نمی‌رود. اما آنچه اهمیت دارد، پایداری ملت قهرمان ایران و امت مسلمان در سراسر جبهه مقاومت است؛ مردمی که بر اهداف اصیل قرآن کریم پایبند مانده و راضی‌اند صدمه ببینند، اما اقتدار اسلام و جبهه حق همواره برقرار بماند.

سردار فدوی اظهار داشت: مردم ایران اسلامی بیش از دویست و چهل روز است که شبانه‌روز در میدان‌های مختلف حضور دارند و در کنار رزمندگان به دفاع از کشور می‌پردازند؛ حرکتی که تجلی واقعی و عینی «وحدت کلمه» به شمار می‌رود. تمام نیروهای مسلح و آحاد ملت با همدلی و یکپارچگی در برابر جبهه باطل ایستاده‌اند و ثمره این مقاومت، به‌زودی با پیروزی قطعی و متقن جبهه حق رقم خواهد خورد؛ پیروزی بزرگی که امپراتوری رسانه‌ای دشمن اراده‌ای برای کتمان آن ندارد.

وی افزود: در این میان، استان لرستان بار دیگر در دفاع مقدس دوم و سوم خوش درخشید. باتوجه‌به استقرار تجهیزات و زیرساخت‌های راهبردی هوافضای سپاه پاسداران در این استان و هجوم‌های مکرر آمریکا و صهیونیست‌ها، لرستان کانون حملات دشمن قرار گرفت.

رئیس گروه مشاوران فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عنوان کرد: در این روزهای سرنوشت‌ساز، مردم داوطلبانه و با وسایل شخصی خود به یاری آمدند تا با باز کردن مسیر تونل‌های هوافضا، مانع از توقف حتی یک شلیک به قلب تل‌آویو و پایگاه‌های دشمن شوند؛ تلاشی که با آگاهی کامل از خطرات احتمالی صورت گرفت.

وی بیان کرد: حافظه تاریخی جبهه جنوب نیز هرگز تصاویر روزهای نخست جنگ تحمیلی - مهرماه سال ۱۳۵۷ (اشاره به حضور عشایر) و حضور مردان غیور لرستان و بختیاری با پوشش‌های محلی در مناطق عملیاتی را از یاد نخواهد برد. در کنار این مجاهدت‌ها، زنان این خطه نیز پشتوانه‌ای اساسی برای مردان خود بودند تا با خیالی آسوده به تکالیف دینی و ملی خود عمل کنند.

سردار فدوی تصریح کرد: این رزمایش و حضور مردمی، تجلی روشنی از باورها، گفتار و عمل ملت در دفاع از اسلام، ایران و جبهه حق است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!