سفره‌ای رنگین از جنس «سلامت»؛ دانش‌آموزانی که کدبانو شدند

سفره‌ای رنگین از جنس «سلامت»؛ دانش‌آموزانی که کدبانو شدند
شناسه خبـر : ۱۳۸۳۹ چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۴

برای معرفی غذاهای سنتی دلفان و آشنایی دانش آموزان با غذاهای سالم، دبستان «عصمت» این شهرستان «سفره سلامت» پهن کرد.

به گزارش سفیر افلاک «بسیج ملی تغذیه» فرصتی را فراهم کرد تا مرکز بهداشت و درمان شهرستان دلفان با همکاری دبستان دخترانه «عصمت» اقدام به برپایی سفره سلامت کنند که علاوه بر اینکه از نحوه پخت‌وپز دانش آموزان به‌عنوان مادران فردای این سرزمین آشنا شوند، با اجرای این برنامه فرهنگ غذای سالم را برای سایر دانش آموزان نهادینه و به نمایش بگذارند.

 

در این روز دبستان «عصمت» حال و هوای دیگری به خود گرفته بود، این را از چهره شاداب دختران ابتدایی این مدرسه به‌خوبی می‌توان مشاهده کرد که می‌خواهند در یک رقابت آن‌هم از نوع پخت‌وپز غذای سالم شرکت کنند.

 

 

با فراخوانی که از طرف مرکز بهداشت شهرستان و دبستان «عصمت» به دانش آموزان ابلاغ می‌شود از دانش‌آموزانی که علاقه‌مند هستند در مسابقه پخت‌وپز غذای سالم که به مناسبت «بسیج ملی تغذیه» اجرا می‌شود شرکت کنند و در پایان به نفرات برتر جوایزی اهدا خواهد شد.

 

رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان دلفان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ما که بر دوش واحد تغذیه این اداره نهاده شده است ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سالم و بهداشتی است افزود: با توجه به اهمیت تغذیه بر سلامتی افراد جامعه و اینکه مصرف غذای سالم چه نقشی در  سلامت انسان به‌ویژه کودکان دارد همواره این‌گونه برنامه‌ها در دستور کار واحد تغذیه قرارگرفته است.

 

 

یوسف رضا جهانیان با اشاره به اینکه در این جشنواره که به مدت یک روز در دبستان دخترانه «عصمت» این شهرستان برپا شد از انواع غذاهای سنتی و مرسوم در استان لرستان توسط دانش آموزان پخت شد و به نمایش گذاشته شد افزود: علاوه بر این دانش آموزان با تهیه انواع سوغات استان خود و نمایش صنایع‌دستی از قبیل گلیم، جاجیم و ... هنر شیر زنان لرستانی را در حاشیه این جشنواره به نمایش گذاشتند و تاریخ و فرهنگ این دیار را زنده نگه داشتند.

 

وی اظهار داشت: در این جشنواره ۱۰ تیم حضور داشتند که هرکدام باسلیقه خاص خود اقدام به پخت غذاهای سالم و تهیه انواع آش و دسرهای متنوع کردند و سفره‌ای رنگین از جنس سلامت را به نمایش گذاشتند.

 

 

رئیس مرکز بهداشت و درمان دلفان هدف از اجرای این برنامه را گرامیداشت بسیج ملی تغذیه و ترویج فرهنگ مصرف غذای سالم در بین خانواده‌ها عنوان کرد و ادامه داد: در پایان این جشنواره هیئت داوری با بررسی چگونگی تهیه غذا و سایر مخلفات و میزان سالم بودن آن تیم‌های اول تا سوم را معرفی کرد که از طرف مرکز بهداشت به برگزیدگان علاوه بر لوح یادبود جوایزی نیز اهدا شد.

 

جهانیان با تأکید بر اینکه مصرف غذاهایی که بر اساس اصول علمی و با در نظر گرفتن تمامی احتیاجات بدن ما تنظیم‌شده باشد می‌تواند تضمین‌کننده سلامت افراد جامعه باشد اظهار داشت: درصورتی‌که ما بتوانیم از غذاهای ناسالم ازجمله «فست فود» و کنسرو شده پرهیز کنیم و به‌جای آن از غذاهای سالم و بهداشتی استفاده کنیم علاوه بر اینکه قوای دفاعی بدن را به صورتی بسیار اساسی و قابل‌ملاحظه افزایش می‌دهد، مانع از دست رفتن قوای فعال جسمی و حتی روحی در هر انسانی خواهد شد.

 

 

بنابراین گزارش، مرکز بهداشت شهرستان دلفان در طول ایام سال با اجرای این برنامه‌ها تلاش می‌کند با همکاری سایر ادارات، مدارس و آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای با آموزش‌های لازم و توصیه‌های بهداشتی  فرهنگ استفاده از غذاهای سالم و بهداشتی و دوری از مصرف غذاهای ناسالم را در شهرستان ترویج دهد.

 

انتهای پیام/

منبع خبر: مهر

ارسال نظر

6 + 3 =

نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود. نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

نظرات کاربران